Väsymys on aivan kauheaa. Koko viikon nukkunut oudosti. Ei, onneksi täällä ei ole niin kova meteli öisin, ettenkö pystyisi nukkumaan. Olen vain mennyt liian myöhään nukkumaan, ja herännyt liian aikaisin, en ole ottanut edes päiväunia. Paitsi keskiviikkona kun tuli tekstari ettei olekaan koulua. Aha, kiva, olinki just ehtiny melkein koululle. Kiva oli tarpoa sellaisessa lumisateessa.

Olen ollut liian väsynyt tehdäkseni mitään kovin hyödyllistä ja järkevää. Vaikka on ollutkin vapaata aikaa tehdä yhtä sun toista, ei vain ole viitsinyt. Helppo se on tässä futonilla köllötellä ja olla koneella... Mutta olikohan se eilen vai keskiviikkona kun tein nakki-lihapullarisottoa! Oli oikeasti mukava tehdä sitä, ja hyvää tuli. Herne-maissi-paprikan sijasta oli pelkkää maissia.

Tänään oli kyllä kohtuullisen kaamea päivä. Ensin yhden aikoihin salille, joskus kolmelta kotona, ehdin syödä nuudeleita ja kirjoittaa puheen loppuun, sitten Leppävaaraan kitaratunnille, sieltä Kartsiin hakemaan tulostettuja puheita (otin varmuuden vuoksi 3), sieltä sitten kotiin, ehdin hengähtää n. 10min kun pitääkin jo lähteä Tapiolaan koiraa ulkoiluttamaan.
Yhdeksän jälkeen olin kotona, sitten söin yhteensä 6 voileipää, loput kurkusta, banaanin ja mansikka jugurtin.

Nyt voisi pikkuhiljaa mennä nukkumaan...