Hmmm, taas myöhässä. Tai no myöhässä ja myöhässä, mutta oli suunnitelmissa kertoa jo eilen mitä eilen nyt tapahtuikaan.

Meillä oli eilen vapaapäivä, kun matikan kurssi päättyi jo. Sain siitä muuten nelosen! En jaksa muistaa mainitsinko siitä aikaisemmin... Noh, minä tietty päätin salille lähteä, ja samalla vein nelikymppisiä pyykkejä Viheriin. En vieläkään ole ihan varma missä täällä on pyykkitupa tms. En ole koskaan ehtinyt kysymään Kämppis 1:ltä. Kämppis 2 sanoi silloin maaliskuun alussa ettei tiedä, tai niin mä ainakin ymmärsin.
Pyykkäys sujui tietty erittäin hyvin. Laitoin pyykit koneeseen ja sen ihme jutskan kiinni. Sitten en tietenkään itse muistanut, enkä TODELLAKAAN luottanut Emppuun, vaan soitin äitille et mihin huuhteluaine laitetaan. No sitten tyytyväisenä laitoin kaikki asetukset ja painoin starttia, vai mikä nappula onkaan, ja lähdin samantien kylppäristä. Päätin datilla vielä hetken (n. 10min) ennen kuin lähdin salille. Varmistin vielä, että pyykkikone toimii. Eihän sieltä mitään ääntä kuulunut! Sitten löysin vastauksen: TÖPSELI! Aika olennainen asia...

Sali oli eilen aika miespainotteinen, oli siellä yksi joku vähän vanhempi nainen. Todella inhottavaa on se kun pikkarit menee persvakoon eikä niitä siellä salilla viitti ojennella. Ja kun kuntopyörällä polkee niin saa koko aika nousta ja yrittää istuu taaemmas ku valuu siitä satulalta koko ajan! Ja sen jälkeen perse ihan hikinen. Kyllä, perse. Tässä huushollissa saa sanoa perse! HAH.

Salilta tulin samaan aikaan porukoille kuin äitikin, joskus kuuden aikoihin tai vähän jälkeen. Pyykit pyöri vielä, joten jäin syömään. Tai no, piti vain odotella, että äiti sitä ruokaa tekisi. Olikin oivallista aikaa datilla siinä äitin sängyllä, äitin huoneessa. Ei tarvinnu kauaa odotell että Emppu tuli siihen häritsemään vaika yritin mesettää ja irkata :( Lopulta se pikkuvintiö päätyi hakkaamaan polveani jollain äitin jutulla, jossa nähtävästi oli jotain meikkisuteja ja -siveltimitä, sillä yksi niistä lensi Empun silmään. No, laseihin, jos tarkkoja ollaan.
Jossan vaiheessa sain sitten tarpeekseni ja juoksin vessaan ja laitoin oven lukkoon, ihan vaan pakoillakseni pienempää siskoani. Valitettavasti valot saa päälle vain ulkopuolelta, mut onneks näyttö valasee <3

Äiti sanoi, että meidä iästä pitäis miinustaa ainakin kymmenen vuotta pois. Itse asiassa se voisi olla ihan kivaa, jos ne olisi ne 10 vuotta Ohkolassa! No, pääpointti on se, että ollaan eskarilaisten tasolla. Nauretaan joillekin ihan typerille jutuille, en enää muista mille, mutta tulipahan naurettua! Ja pakko kyllä myöntää, että silloin ei ole yhtään sellainen olo, että 1,5 kuukauden päästä täyttää 18. Mutta sellaista se elämä on. Ei se, että täyttää 18, tietenkään tarkoita aikuistumista, mutta silti mietityttää miten sitä pitisi käyttäytyä.
Tosin, en käyttäydy noin pöhelösti muuta kuin Empun seurassa. Ehkä se, että on asunut saman katon alla n. 15,5 vuotta poistaa jonkin näköisiä estoja, ei tarvitse miettiä miten antaisi hyvän vaikutuksen. Ihan sama. Joskus saa olla iha pöhelö. Onhan iskäkin ja sentän jo ihan ikäloppu kohta!
Iskästä tulikin mieleen, äiti sanoi, että on mukavaa kun me vietetään iskän kanssa yhdessä aikaa siellä Saksan reissussa. Sanoin että tottakai, iskä sentään arvostaa meitä! Emppu oli samaa mieltä. Ja tällä arvostamisella tarkoitetaan sitä, ettei haittaa vaikka piereskelisikin. Äiti ei nimittäin arvostanut kun kävin sen huoneessa varta vasten pieraismassa. Äiti nyt aina leikkii hienoa naista, ihan kuin pikkutytöt ylisuurissa korkkareissa ja huulipunaa poskilla.


Tänään oli aika voitokas päivä, sain ensimmäisen oman galleriani tehtyä, sekä vielä toisenkin, tosin siitä tuli aika koruton. Aikaa oli kuitenkin vain 12.45 asti. Eniten ylpeä olen siitä, että tajusin asioita. Ile näytti millaista galleriaa voisi tehdä, ja mulle oli heti mieleen miten sen voi tehdä - pitää vaa nimetä labelit ja scriptiä kehiin! Ja kyseessähän on Verkkoviestintä 2 -kurssi, käytämme Adobe Flash ohjelmaa.
Yksi maailman parhaimpia asioita on puhua koulujutuista, kaikista mahdollisista alan termeistä niille, joilla ei ole hajuakaan. CMYK, amplitudiresoluutio, live trace... kaikkea hauskaa!

Ei kai tässä oikein muuta... söin riisiä ja broileriastiketta mitä jäi keskiviikolta. Huomenna syön puuroa, ja voisi melkein käydä kaupassa ostamassa broileria jotta voin tehdä nuudelikeittoa. Tekee niiiiiiin mieli tehdä makaroonilaatkkoa, mutta ei ole vuokaa :(