Lomat ovat välillä aikamoisia. Kesäloma on ehkäpä parhain, koska silloin tosiaan ehtii lomailla, kokea kaikenlaista. Tää syysloma meni ehkä lievästi penkin alle, sillä neljän päivän aikana olen lähinnä sluibaillut ja vältellyt vaativia tehtäviä. Olisi ollut kahdet tuparit, mutta on ollut niin lötkö olo, etten ole poistunut tästä asunnosta muuta kuin kauppaan ja viemään roskia.

Roskista puheen ollen, välillä hajottaa tosi paljon asua täällä Espoon "rauhan ja onnen idyllisessä tyyssijassa". Vein siis roskia ja sain kokea yllätyksen - katos oli mitä kauheimman kaaoksen vallassa. Sekajäte laatikko (no mikä onkaan) oli siirretty niin, ettei koko katokseen meinannut päästä ollenkaan. Kaiken lisäksi se oli käännetty väärinpäin, eli kantta ei saanut auki. Yritin laittaa sen pussin jotenkin johonkin fiksusti. Toinen suuri ongelma oli pahvit&kartongit. Sekin oli ties missä ja miten, ja betonilattia oli vuorattu melkein kokonaan erilaisilla pahvikoosteisilla tuotteilla. Itse en halunnut ryhtyä moiseen, olenhan sentään kunnon kansalainen ja minussa piilee vihreyttä. Näin ollen jätin siis paperikassin täynnä meidän pahveja siihen lattialle. Huoh.

Plus että mun pitää varmaan pitää joku luento kierrätyksestä täällä. MUOVI KUULUU SEKAJÄTTEESEEN! Olen nähnyt sitä mm. biossa ja pahveissa, ja siirtänyt oikeaan paikkaan. Muutenkin tuntuu, että ala-asteelta lähtien koulussa pitäisi painottaa erittäin paljon kierrättämiseen. Luin erään Espoon kunnallisvaaliehdokkaan sivuilta, että Minusta se on vähän tarpeetonta. OK, tietysti on hyvä, että tällaisista asioista kerrotaan, mutta jo noin nuorena? Itse ajattelen, että onko se 2. luokalla tarpeellista, että tarvitseeko 8-vuotiaiden vielä tietää sellaisista asioista? Ehkä se on tää mädäntynyt nykypäivän maailma, kun jo 10-vuotiaat pojat sytyttävät tupakan ja 12-vuotiaat tytöt juopottelevat pusikossa.
Mutta silti. Onhan koko asiaan saatava jonkinlainen muutos, ja hyvä, että siihen puututaan. Mutta minusta kierrättäminen ja oikeaoppinen lajittelu on yhtä tärkeää tämän maailman näkökulmasta. En itse ole varsinaisesti mikään hippi, mutta pitääkö olla, jotta voisi huolehtia vihreistä asioista?

Ruuanlaitto on jäänyt näiden päivien aikana hieman alhaiseksi. Nuudeleita ja leivän suurkulutusta. Vai mikä päivä se oli, kun kehtasin tehdä jopa pinaattilettuja! Tänään (juuri äsken) tein sitä perinteistä - makaronia ja jauhelihaa. Mutta, tämäpä ei ollut ihan mitä tahansa makaronia, vaan eläinmakaronia! Ja jauhelihan maustoin tietty teriyakikastikkeella. Se on ehkä mitä parhain makuelämys! Harmittaa vaan, että en ole löytäny yakinikukastiketta mistään.. höh.

Yks juttu mistä tykkään japanilaisten blogeissa (ainaki niissä mitä oon "lukenut") on kuvat. Mietin, josko voisin itsekin vähän kuvailla ja antaa todisteita hurjasta elämästäni. Tosin japseilla se on helpompaa, kun ne vaan räpsii niillä kamerakännyillänsä kuvia... noh, mutta itse asiaan --

1996347.jpg


Olen koittanut priorisoida tämän huoneen kunnossapitoa niin, että eka roinat pois lattialta, sitten kuvia seinälle. Olen ehkä hieman lipsunut siitä periaatteesta... mutta kun tykkään niin paljon enemmän väreistä kuin valkoisista seinistä. Joten näin olen koristellut yhden seinäni. Kuvassa näkyy myös ihana tyyny (kirpparilöytö) ja huovalla (IKEA...) peitetty futon, jolla öisin nukun.
Vasen yläkulma tarvitsee selvästikin vielä elämää, mutta eiköhän se onnistu... jos ensin panostaisi yleisen siisteyteen. Mut ei siinä mitään, oon mä saanu aika hyvin lattialle tilaa! Täällähän voi melkein jo kävellä vapaasti. (HUOM melkein)

Joo, eipä tässä mitään sen kummempaa. Koitan mennä Idolsin jälkeen nukkumaan, että jaksaa kahdeksaksi kouluun. Tiedossa Käyttöliittymäsuunnittelua, ja se on mac-luokassa. Jippii!
Mmmm, lisää ruokaa! ->