(Ohhoi, ihan liian monta päivää viime päivityksestä.. Kirjoitan mitä muistan ja mitä nyt on ajankohtaista ja tärkeää.)

Tietenkin pitää mainita ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma. Koulun alusta lähtien on painostettu sitä kuinka hienoa on, että tapahtuma on Espoossa. No, itse tapahtumaan meidät passitettiin toimitsijoiksi, joka oli harvinaisen hajottavaa puuhaa, joten kilpailujen seuraaminen jäi TODELLA vähäiseksi. Siis oikeesti. En ees Otskiin jaksanu lähtee perjantaina ku päätä särki. Olisin niiiiin halunnu kattella SAKUstarseja, mut EI. Se toimitsija-homma vei vähän niin ku mehut koko touhusta.

No, torstaina ollut kavalkadi olikin sitten asia erikseen, sieltä se hopeamitalikin tuli! Ja sieltä infoa, että Disco Las Vegas alkaa klo 22:00 Kirkkokadulla. HELMEE! Olin muutenki täynnä jotain ihmesuperhyperenergiaa. Siel oli kyllä hauskaa, kotona olin puoli yhden jälkeen.


Viikko sitten käytiin äitin ja Empun kanssa Kirjokaaressa. (Aivan ihana kirpputori Mäntsälässä) Sieltä löytyi muutama paita, kaksi kuppia/lautasta jotka ovat samaa sarjaa kuin aiemmin sieltä hankitut, sekä iso, ihana kelta-mustakuvioinen tyyny.
Käytiin myös leipomossa, pääasiassa traumojeni takia; pienenä halusin aina kovasti berliininmunkkia, muttei äiti koskaan suostunut ostamaan. Nyt kun mainitsee tuon trauman niin sen saa heti. Tosin jostain syystä niissä munkeissa oli pahaa omenahilloa sisällä :( laitoin Empun nuolemaan sen pois.


Olen elänyt jotenkin säästeliäästi. Ehkä se johtuu siitä, etten jaksa käydä kaupassa. Onneksi on kuitenkin tuo ruokavarasto, aina voi keittää puuroa tai makaroonia, ja hapankorppujakin on paljon. Voisi melkein syödä purkin ananamurskaa... tekee niin mieli jotain raikasta.

Tästä lähtien pitää varmistaa, että jääkaapista löytyy mehutiivisteitä. Olisi meinaan ollut ihanaa juodaa mehua viheristä pyöräilyn jälkeen. Muutenkin ihan järjettömiä helteitä. Tänään tosin oli satanut sillä välin kun olin kartsissa. Ihanaa kun oli ikkuna auki ja sisään tulvahti raikas sateen tuoksu.


Pää ihan tyhjä. Tiistaina Kiloon lupakansliaan hommaamaan henkilökortti \o/ Ja kysymään opettajalta kuinka pitkään voi olla poissa koulusta ilman, että se häiritsee opintoja. Olen kyllä valmis paiskimaan töitä. Mutta siitä aiheesta toivottavasti infoa huomenna, sillä se tarvitsee aivan oman päivityksensä.