EN OLE AIKUINEN. Täysi-ikäinen. Koittakaa nyt ymmärtää. Ajatus aikuisuudesta hämmentää. Vaikka olenkin muuttanut pois kotoa ja muutenkin aika itsenäinen ja vastuuntuntoinen, silti ajatus niistä voimista mitä aikuisuus tuo tullesaan, tuntuu kaukaiselta, surrealistiselta.

Netti katki NIKS NAKS, keskiviikosta lähtien. HOAS tekee jotain päivitystä... mutta onneksi Eetulla on 10 meganen netti ;D Siinä riittää datailua kerrakseen.
En tosiaan valita, sain tehtyä edistyneiden ilmaisutekniikoiden lopputyötä Illustratorilla. Aloitin aamulla jo urakan After Effectsillä, mutta tie näyttää olevan tuskainen... vielä pitäisi piirtää pyöräilijä. Oikeesti, en osaa piirtää polkupyöriä. Varmaan otan jostain jonkun pyörän kuvan ja sitten piirrän päälle. Niin se menee.

Mutta, olo on  siis todella omituinen. Kuitenkin aika hyvä. Olen täynnä jotain superhyperenergiaa, tosin en hypi seinille niin kuin Taitajien aikoihin. Harmi että olen viikonlopuksi Helsinkiin lähdössä, nyt olisi fiilistä siivota huonetta. No, ensi viikolla sitten. Jos saisi hyvään kuntoon ennen kuin Saksaan lähdetään.

Apua, ulkona sataa jotain semi-rakeita. Toivottavasti viikonloppuna ei sada hirveästi, että saan Eetun lähtemään lenkille...

<a href="http://www.purevolume.com/natureliving">Material Girl (cover)</a>