Lauantaina sain kokea kauhean kohtalon. Vein tavaroita kotiin ennen kuin lähdettiin Kirkkonummelle, hätäisesti toimittaessa sitä sitten tapahtuu kaikenlaista - olin juuri laittamassa ovea kiinni kun tajusin, ettei avaimet olekaan laukussa. Refleksit eivät ehtineet mukaan, joten laitoin oven kiinni ja kuului NAKS, ovi oli lukossa. Sitten siinä suomeksi kirosin, kenialainen kämppis vähän katsoi, sanoin sitten, että avaimet jäi sisään. Itse en ollut vielä tallentanut mitään numeroa, mutta onneksi kämppiksellä oli antaa. Huhhuh!!

K-nummella sitten rupesin kyynelehtimään heti kun vain näin Even. Wanhojen tansseisakin vähän vetistelin, mutta kai se on ihan inhimillistä. Mua ei itketä vain surulliset ja iloiset asiat. Kauniit asiat itkettää yhtä paljon. Lauantaina sitten tajusin, että sisäinen kauneus heijastuu ulkoiseen. Kun tietää, että toisella on hyvä sydän, muuttuu ulkoinenkin olemus kultaiseksi.

Kotimatkalla sitten soitin sinne jonnekin, en saanu puhelimes selvää, mutta kuitenki sanoivat, että tulee sitten joku ukko. Odottelin ovella n. 10min ja sitten tulikin jo Securitaksen paku pihaan. Onneksi, siis ONNEKSI, mulla oli sentäs lompakko mukana, muuten ois ollu vähän kusiset paikat kun ei olisi voinut henkkareita näyttää. 27e siitä sitten tuli.

Sunnuntaina.. ööh.. ei paljoa mitään? 11 aikaan illalla aloin ehkä pakkaamaan. Valvoin kahteen asti.


Tänään sitten kävin aamulla pankissa, vähän aikaa sai vuoroani odotella. Joku nuori nainen siinä oli, ei vissiin paljoa noita nettipankkitunnusjuttuja oo hoidellu, kun siinä oli vanhempi täti neuvomassa. No, sain sitten tunnukset ja maksoin elämäni ensimmäiset laskut - kesäkuun vuokra ja se avainhässäkkä, yhteensä huimat 222 euroa! Oli kyl aika hienoo, sitte vielä tilillä oli kokonainen tonni rahaa! Ja nyt ku ollaa siel Reissussa, ei tuu tuhlattuu omia rahoja. Ihan koko kesäkuun elän erittäin tiukalla budjetilla, itseasias heinäkuunki. Miyavin keikalle oon erikseen säästäny  (menasin sanoo "seivannu" käteistä, jotai 80 euroa ellei enemmän. Kyllähän sieltä nyt merchandisea on ostettava! Aaaaah. Kuola vaan valuu kun ajattelee.

Jaahas, nyt kuuluu mekastusta, tuohon 2-huoneeseen vissiin tullu uusi asukas.
Alkaa olla nälkä, pitää varmaan vielä keittää perunoita. Ja pian lähtö, apua! En oo ihan kokonaa viel pakannu, tosin ei paljoo puutu ku mitä mä sinne nyt ottaisin... levyjä 13kpl, kameralaukku pakattu, vaatteita, hammasharja, jne... ja sitten vielä tämä kone ja sen laturi <3 niin ja lompakko. Tai lompakot. Pitää yks ylimääränen antaa iskälle ku sen oma taitaa olla vähän kuollu jo?