Suurin syy miksi en oikein ole jaksanut päivitellä, on työt. Maanantaista perjantaihin, kahdeksasta neljään. Eihän se mitenkään paha ole, mutta viiden aikoihin tultuani olen kohtuullisen väsynyt, jolloin ei jaksa muuta kuin idlata.

Aloitin siis 16.6. kesätyöt Tiivistekeskuksen varastolla. Välillä se on vähän raastavaa, mutta toisinaan ihan mielekästä, vaikka alkuun meni aikaa tottua systeemeihin.

Meininki on ollut aika hervotonta. Viikko sitten oli tosin todella hiljainen päivä. Tiistai oli super, koska silloin on pullapäivä. Kädet tärisi sitä odotellessa niin, että o-renkaat levisivät pöydälle kun kaadoin niitä mittakannusta pussiin.
En muista oliko se tiistai vai keskiviikko, kun nukahdin n. puoleksi tunniksi. Ei, en piiloutunut kolmanteen kerrokseen, tai muutenkaan vältellyt töitä. Niitä vain ei juuri sinä aamuna ollut, ja nukuin pakkaamossa, kaikkien silmien alla. Sitten heräsinkin siihen kun pojat tyrkytti mulle jotain listaa.
Torstaina jouduin soittamaan itse DHL:lle. En ensiksi meinannut pystyä, koska nauroin levottomasti, mikä johtui hermostuneisuudesta. Kun sitten sain koottua itseni kasaan, soitin. Luulin kyllä olevani Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa. Se nainen kysyi kaikki kysymykset ihan kuin olisi itse selvästi tiennyt kaikki, mun piti vain saada kaikki oikein. Huhhuh.

Tänään oli kyllä kaiken huippu; ajoin trukilla.
Sitäkin ennen nauroin aivan hervottomasti, koska koko ajatus pelotti. Siinä missä muuta hoitaa homman ehkä kymmenessä minuutissa, meni minulta suurinpiirtein nelkytviis. Se ratti oli todella vaikea, vasta lopussa aloin hiffaamaan. Ajattelin kuulemma liikaa, siksi kaikki oli niin hankalaa.
Sain sen verran hyvän käsityksen itsestäni, että tuskin koskaan aion hommata ajokorttia. Aiheuttaisin 74% liikenneonnettomuuksista.

Huomenna taas pullapäivä! Olen vissiin jo virallisesti TIKE:n pullahiiri. Mikäs siinä, en pistä pahakseni.


Hmm, ehkä olisi aiheesta vielä kirjoteltavaa, mutta nyt alkoi väsyttää sen verran, että on aivan pakko rientää nukkumaan!