Ketkä tietävät MTV3:n kotimaisen sarjan Mogadishu Avenuen? Älyttömän hyvä, hienoa että se tulee uusintana syksyn aikana. Tapahtumapaikkana on Vuosaari, mutta kuulin töissä, että ensimmäisessä jaksossa kuvattiin aluksi Espoon keskusta. Miksi? Koska Vuosaaresta ei löydetty tarpeeksi karmean näköistä paikkaa.
Mutta on täällä ihan hyviäkin puolia, ainakin HOASin suhteen, sillä täällä majailee opiskelijoita melkeinpä ympäri maailmaa. Rapussa joku puhuu aina silloin tällöin vähän turhan kovaa, mutta harvoin se on ollut suomea.

Tänään saapui Saksasta uusi kämppis 2. Vielä emme ole ehtineet puhua paljoa, kuten esimerkiksi missä opiskellaan. Ensivaikutelma kuitenkin hyvä, ei voi valittaa.
Tulee kyllä ihan kansainvälinen fiilis! Ja ehkä vähän tärkeäkin. Saa nähdä, pitääkö mun taas opettaa vähän kierrättämistä. Olen ajatellut joka tapauksessa kirjoittaa englanniksi BIO 101:n, jossa on siis bion huolehtimisesta yms, koska se on todella tärkeää.

Rasittavinta on ihmisten mä-en-tee-sitä-kun-ei-se-pelasta-koko-maailmaa-asenteet. Että joko pitäisi saada aikaan jotain tosi tosi suurta, tai sitten pistää läskiks. Mutta kun niinkin "pienellä" asialla kuin kierrättäminen, on isot seuraukset.
En ole mikään hippi tai muutenkaan mitään maailmanparantajatyyppiä. Koen silti velvollisuudekseni tehdä asiat niin, että elämä täällä olisi mukavampaa. Koska minä tahdon elää.