Niin se vain on, että koulu loppui. Jouduimme odottamaan ainakin sataneljäkymmentäseitsemän tuntia. Katsoimme Monsters Inc., koska meillä olisi ollut silloin animaatiota. Koska jotkut silloin vasta valmistelivat töitään, numeroiden antaminen meni viime tippaan ja saatiin opintokortit joskus 12:30 maissa. Ärsytti vähän, kun itse kuitenkin ajoissa palauttanut kaikki.
Eikä siinä muuten mitään, mutta nämä henkilöt eivät vaivautuneet tunneille aikaisemmin tekemään. Huoh.

Mutta joo, tässä nyt lista numeroista (joista tietenkin puuttuu yksi kurssi, tällä kertaa verkkoviestintä 2)

Ammattiaineet
5 - Kuvallinen viestintä 3, Värioppi/typografia/sommittelu, Verkkoviestintä 1 & 3, Edistyneet ilmaisutekniikat
4 - Kuvallinen viestintä 1, 2 & 4,  Video- ja audioviestintä 1, Animaatio 1
3 - Perustietotekniikka 1, Taide- ja kulttuurihistoria, Äänellinen viestintä 1, Tietoliikennetekniikka

Yhteiset aineet
5 - Äidinkieli 1 & 2, Ruotsi 1, Englanti 1, Psykologia 1
4 - Matematiikka 2, Fysiikka ja kemia 1, Tieto- ja viestintätekniikka, Liikunta 1, Terveystieto 1
2 - Matematiikka 1

Aika hassu olo nyt. Tottunut siihen, että aina on kauhea kiire ja meno ja koulutyöt levällään ja kokeita tulossa. Nyt ilman sitä arkea pitäisi olla 10 viikkoa. Joitakin asioita jää kaipaamaan, joitakin asioita en haluaisi enää ikinä. Mutta sellaista se elämä nyt vaan sattuu olemaan.


Tänään menetin baarineitsyyteni, niin kuin Katri asian ilmaisi. Annankin piti tulla mukaan, mut feidasi sitten ja meni tallille. (Molemmat siis luokkakavereita.) Alkuperäinen suunnitelma oli terassi, mutta ylläripylläri se oli ihan täynnä. Kohteemme oli siis William K. oluthuone Sellossa. Karpalolonkero on hyvää.
Ei, musta ei ole tulossa mitään deekua, ei tarvii huolehtia. Puhuttiinki Katrin kanssa, että jos juo alkoholia niin ei se tarkoita että aina pitäisi hakeutua järjettömään tuubaan ja örveltää pitkin kyliä.

Mmjoo. Loma alkanut. Mutta sitäkin kestää oikeastaan vain melkein pari viikkoa, Saksassa. Muuten onkin sitten työtä työtä työtä! Toisaalta tuntuu, että ehtiikö tehdä mitään, meneekö kaikki hukkaan? Loppujen lopuksi, ei se varmaan tule olemaan kauheaa. Ja kuitenkin viikonloput vapaata, ehtii siinä kavereita näkemään, yms.
Eikä mulla ole kesälle mitään spessunpaa ku Meeverin keikka, Saksan lisäksi tietty.


ÄRGH, liikaa hyttysiä! Kutittaa niin vietävästi koko aika.